Het nieuwe leven van ex-supermarkt-“filiaalchef” Harry Piekema

26 oktober 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Houten Hier
  6. /
  7. Het nieuwe leven van...

Velen kennen hem als de voormalige AH-filiaalchef “Meneer van Dalen”, maar na een korte periode van stilte zien we hem terug als de man die hij eigenlijk is. Artiest Harry Piekema gaat de planken op, en deze donderdag 27 oktober doet hij dat in Theater aan de Slinger. In Houten Hier belden we hem op en voordat hij natuurlijk uitgebreid mocht vertellen over zijn show, stelden we hem natuurlijk toch die ene vraag (ingestuurd door luisteraar Tom)….

Theatervoorstelling: “Man wil trap op met lampje”

Als je jaren in een supermarkt werkt als filiaalchef, wil je wel eens iets anders. Meneer Van Dalen is dus weer gewoon Harry Piekema, acteur uit Utrecht. U kunt hem kennen van het duo Ham & Hoppa met Genio de Groot, of, heel recent, van de theatermarathon Borgen. Hij was altijd al een muzikale theaterman. In Man wil trap op met lampje combineert Harry alle werelden waarin hij de afgelopen jaren verkeerde.

Hij vertelt en zingt over een man die zich bekend weet, maar zich niet gekend voelt. De roem geeft een lachwekkende vervreemding van het echte bestaan waarin hij als theatermaker en regisseur niet meer goed wordt verstaan. Grote vragen en dagelijkse beslommeringen, slapstick en eigen liedrepertoire, plus een schat aan verhalen. Meneer Piekema is echt en ook echt leuker dan meneer Van Dalen.

Harry Piekema’s voorstelling “Man wil trap op met lampje” is op donderdagavond 27 oktober, om 20:15.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love