Vrijwilliger worden

  1. Home
  2. /
  3. Vrijwilliger worden

VACATURES 

Rondom Houten zoekt versterking

We zoeken versterking voor de Rondom Houten redactie! Lijkt het jou leuk om in een redactie samen te werken aan een talkshow? Om eens in de 1 – 2 maanden een tafel gesprek voor te bereiden en wil jij op zoek naar verhalen in Houten? Dan is Rondom de juiste plek voor jou!

Ook zijn we op zoek naar iemand voor webredactie. Dit houdt in berichten schrijven voor social media en de website en het online plaatsen van items.

Lijkt jou het leuk om onze redactie te versterken of wil je meer informatie? Meld je dan snel aan via melissa@omroephouten.nl

IT ondersteuning

Wij zijn op zoek naar een of meerdere mensen die zich willen bezighouden met het beheer van de IT omgeving van de omroep.

Mensen die van de hoed en de rand weten op IT gebied en in een team ervoor willen zorgen dat alle softwarecomponenten doen wat ze moeten doen en dat we ons intern en extern professioneel kunnen presenteren. Naast de Microsoft omgeving kennen we een aantal meer specifieke omroep gebonden software omgevingen. Wie werkt graag in een team en vindt dit een leuke uitdaging?

Reageren? 

Stuur een e-mail naar hoofdredacteur@omroephouten.nl met jouw gegevens!

Social Media Coördinator gezocht

Wij zijn op zoek naar een Social Media Coördinator die graag creativiteit inzet om Omroep Houten te laten knallen op al onze social media kanalen.

Iemand die precies weet wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van social media en kansen signaleert in de markt. Een doortastende coördinator die nieuwe ideeën, ontwerpen en strategieën bedenkt en korte en lange termijn plannen maakt. Maar ook iemand die plezier heeft om mee te bouwen aan de lokale omroep van Houten.

Het betreft een functie in een dynamische omgeving met verschillende uitdagingen.  Je werkt nauw samen met de redactieleden van de Socialgroep en geeft ze het overzicht, inzicht en de ruimte om doeltreffende content te produceren. Samen laten jullie de social media kanalen van Omroep Houten groeien!

Bekijk de socials van Omroep Houten hieronder:

FACEBOOK

INSTAGRAM

Reageren? 

Stuur een e-mail naar hoofdredacteur@omroephouten.nl met jouw gegevens!


Wordt vrijwilliger!
Omroep Houten zoekt mensen die het leuk vinden om mee te werken met een organisatie die midden in de samenleving staat en daarover verhalen maakt en deelt. We maken op semi-professioneel niveau video, radio en zetten social media in. Het werk levert je vaak interessante ontmoetingen op en helpt je om je eigen woonplaats beter te leren kennen. De verhalen die we publiceren worden door honderden mensen bekeken/beluisterd en we hebben een groeiend publiek.

GEZOCHT RADIO PRESENTATOR / REDACTIELEDEN
Zelf een radioprogramma maken op basis van een origineel idee of omdat je de luisteraars wil verrassen met jouw muziekkeuze inclusief een Houtense touch? Omroep Houten geeft je graag de kans om je talenten te ontwikkelen. Wij zijn ook op zoek naar makers van programma’s met een specifiek onderwerp om geïnteresseerde luisteraars hierover te informeren. Wij hebben bijvoorbeeld al een programma over computers en alles daaromheen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw programma over evenementen in de regio, toeristische uitstapjes en andere wetenswaardigheden uit de regio. Of een sportprogramma, of een programma over en met de ondernemers in Houten. We gooien je niet zomaar in het diepe; een poosje meedraaien met bestaande programma’s, training en coaching door onze ervaren mensen is een belangrijk onderdeel van je introductieprogramma. Wees creatief en verras ons. Alle ideeën die een groep luisteraars kan aanspreken zijn welkom. Bestaande programma’s of nieuw ideeën. Laat weten waar je gedachten naar uit gaan en reageer. En wie weet horen we je snel op Houten FM! 

GEZOCHT RADIOTECHNICUS
Ieder radioprogramma wordt ondersteund door een technicus. De man of vrouw die achter de knoppen die ervoor zorgt dat alles professioneel geregeld wordt. Onmisbaar voor gelikte uitzendingen. Daarnaast heeft ieder programma een of meerdere redacteuren die het programma mede vormgeven en voor leuke passende onderwerpen zorgen. Zoals je ziet voor elk wat wils.

VIDEOMAKERS GEZOCHT
Wij hebben een professionele video groep in huis die verslag legt van wat er speelt in en rondom Houten. Ook hier geldt: we horen graag wat jou leuk lijkt om te doen. En natuurlijk mag je ook een filmpje sturen dat je gemaakt hebt om je interesse kenbaar te maken.

Website, social media
Wie kan er nog zonder? Iedereen die het leuk vindt om de website te onderhouden en steeds te actualiseren en onze uitingen via alle social media te verspreiden is bij ons van harte welkom om zijn of haar kennis en kunde op dit terrein te tonen.

Wie kan reageren?
In principe iedereen met enthousiasme voor wat wij bij Omroep Houten doen. Man, vrouw of anders, jong, oud of er tussenin? Wij zorgen voor een adequate opleiding en begeleiding zodat je snel zelfstandig aan de gang kan. Wil je als koppel of team (presentator en technicus) een radioprogramma maken en samen optrekken? Leuk. Reageer en maak ons ook enthousiast.

Ja, ik wil meedoen!
Wat moet je doen om je aan te melden bij Omroep Houten? Stuur een e-mail naar hoofdredacteur@omroephouten.nl en vertel wat je wil gaan doen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love