Adverteren

  1. Home
  2. /
  3. Adverteren

Een radiocommercial bij omroep Houten
Wie wil dat nu niet? Een professionele radiocommercial op Houten FM. Wij verzorgen het hele traject voor u. Van idee tot realisatie en natuurlijk het uitzenden in een overeengekomen frequentie. We maken een afspraak voor minimaal één kwartaal.

De radiocommercial
De commercial ontwikkelen wij voor u zonder kosten uwerzijds. We maken voor u een radiocommercial van circa 20 seconden waarin wij uw boodschap of uw bedrijf goed voor het voetlicht proberen te brengen. Daarbij streven we naar humor, originaliteit en een directe link met Houten. U levert een basistekst aan van 2 of 3 regels met uw kernboodschap. Wij sturen u de commercial tevoren ter goedkeuring toe.

Uw investering
Uw investering is afhankelijk van de lengte van de overeenkomst en de frequentie waarmee de commercial wordt uitgezonden. Het afwisselend gebruik van verschillende commercials is ook mogelijk.

Mocht u vragen hebben, een voorstel willen ontvangen of een afspraak willen maken, stuur dan een mail naar hoofdredacteur@omroephouten.nl.

Supporter (sponsor) worden van Omroep Houten
Het mes snijdt aan twee kanten: wij kunnen uw financiële ondersteuning goed gebruiken en u krijgt een professionele radiocommercial op onze zender en een logo op onze website.

Onze wederdienst
We maken voor u een radiocommercial van circa 20 seconden waarin wij uw boodschap of uw bedrijf goed voor het voetlicht proberen te brengen. Daarbij streven we naar humor, originaliteit en een directe link met Houten. U levert een basistekst aan van 2 of 3 regels met uw kernboodschap. Wij sturen u de commercial tevoren ter goedkeuring toe. Deze radio boodschap wordt minimaal wekelijks uitgezonden. Tevens plaatsen wij op onze website (www.omroephouten.nl) – indien u ons een goed bestand aanlevert – graag uw logo in onze supportersbalk en ‘linken’ we dat logo direct naar de website die u onder de aandacht wil brengen van onze bezoekers. Zo kunt u laten zien dat u ons steunt en ook direct communiceren met onze online bezoekers.

Mocht u vragen hebben, supporter willen worden of een afspraak willen maken, stuur dan een mail naar hoofdredacteur@omroephouten.nl.Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love