De Kracht van Houten: de uitzending van dinsdag 25 oktober 2016

26 oktober 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Kracht van Houten
  6. /
  7. De Kracht van Houten:...

Op deze dinsdagavond werden veel interessante dingen behandeld. Het ging over de golfkarretjes, de poempenen/lampionennoptocht, gezondheidszorginspectie bij de Loerickerstee, Josje’s kracht, Ronald McDonaldhuizen, een Stiltebenedag en het Mozaïk in Tull en ‘t Waal

De onderwerpen in het eerste uur (19:00-20:00 uur):
–  Josje’s Kracht – Josje Hillenaar is pedagoog en helpt als coach kinderen, jongeren, volwassenen en hun ouders. Met de nadruk op kinderen en volwassenen met een lichamelijke of sociale beperking.
–  Vacature van de maand – Ruud van der Mee: Gezocht coördinator chauffeurs en telefonistes gezocht voor ouderenvervoer per golfkar in Houten
–  Loericker Stee – Monique van Jaarsveld, bestuurder bij Warande geeft een telefonische reactie op het feit dat de Gezondheidszorg heeft geconstateerd dat in twee vestigingen van Warande, De Loericker Stee en Schutsmantel, de geboden zorg niet aan de eisen voldoet. Warande  is daarom geplaatst in categorie 1 op de lijst van zorginstellingen die extra aandacht behoeven. 

De onderwerpen in het tweede uur (20:00-21:00 uur):
–  Evelien Westeneng over de pompoenendag van 29 oktober bij de Plattelandwinkel in Bunnik en ook iets over Halloween.
–  Mathilde Kamp,  over de actie voor Ronald McDonald Kinderfonds: extra energie voor gezinnen in Ronald McDonald Huizen. Xtorm, fabrikant van mobiele laadoplossingen, zet een sponsoractie op. Tijdens de actie worden de Ronald McDonald Huizen voorzien van laadstations om mobiele apparaten, zoals smartphones of tablets, op te laden.
–   Peuterochtend op basisschool Mozaiek in Tull en ‘t Waal –  Adjunct-directeur Laurens van Leeuwen over peuterspeelochtend die ze hebben gehad.
– Stiltebendedag -Yvonne van Iersel – iedereen kent het wel: rennen van deadline naar deadline, daaroml op 5 november de eerste Stiltebendedag. Op deze dag kun je ervaren en leren hoe je rust en stilte in je drukke leven en werk kunt brengen.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

12:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love