De Middenstip: Uitzending van maandag 26 september 2016

26 september 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: Uitzending van...

Vol was deze uitzending van de Middenstip zeker wel te noemen. Er waren veel gasten, van onder andere Delta Sports en HSSV. De telefoon stond roodgloeiend, met verschillende sporters en trainers waarmee we een praatje maakten.

De uitzending begon, zoals gebruikelijk, met de sporthoogtepunten. Daarna hadden we een interview met Rens van Dinter en Kevin Reinhardt, over FC Delta Sports ‘95. Rens is technisch manager en Kevin is de hoofdtrainer van het eerste herenelftal. Ook hadden we een telefonisch interview met Remco Lablans over het kampioenschap van HSSV junioren 1. Tussendoor was er wat sportnieuws en hadden we een lading tweets van langs de velden.

Het tweede uur van de Middenstip begon met de agenda van komende week en daarna namen we nogmaals een interview af, deze keer met Jeroen Weimar over het mislopen van de titel door honkbalheren en over hun plannen voor de komende tijd. Na de landelijke sporthoogtepunten hadden we een telefonisch interview met Mitchell van Rooijen over zijn eerste seizoen als betaald voetballer bij FC Utrecht. Daarna hadden we weer een interview, met scheidsrechter Jeroen Manschot dit maal. Als laatst telefoneerden we met Imre van der Bijl over BUDO Sportdag die afgelopen zondag plaats vond.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love