Daimy Lotus heeft de eerste Houd ‘m In De Gaten Plaat op Houten FM: Stay Gold

2 september 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Houten Hier
  6. /
  7. Daimy Lotus heeft de...

Op vrijdagmiddag 2 september werd om 16:45 bekend wat de eerste plaat ging worden die een week lang de titel “De Houd ‘M In De Gaten Plaat” mag dragen. Die eer is deze week aan zangeres Daimy Lotus en haar single “Stay Gold”. Jens de Langer maakte live in het programma Houten Hier kennis met Daimy.

Zangeres en songwriter Daimy Lotus vond het van jongs af aan al heerlijk om in de spotlights te staan. Toen Daimy vijf was stond ze al op straat te zingen tijdens de jaarlijkse boerenmarkt in het dorp waar ze destijds woonde.

Daimy heeft altijd gedanst, gezongen en muziekles gehad. Sinds 2009 is ze ook actief bezig met het schrijven van haar eigen nummers, welke door de jaren heen steeds meer geïnspireerd zijn door new soul, pop, R&B en elektronische muziek.

Daimy is een energieke en wilskrachtige jongedame met overtuigende performances. Desondanks heeft ze ook een zeer emotionele en breekbare kant, welke terug te horen zijn in haar eerlijke songs.

Meer info over Daimy: http://www.daimylotus.com/

De plaat komt de hele week vaak voorbij op Houten FM. Ook kun je op de facebook pagina van Houten FM stemmen op 1 van de 3 nieuwe liedjes, voor de volgende Houd ‘M In De Gaten Plaat.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love