De Kracht van Houten: de uitzending van 30 aug 2016

1 september 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Kracht van Houten
  6. /
  7. De Kracht van Houten:...

In het eerste uur ging het over Mantelzorg, Hodoniemen Cirkus Cliniclowns en Happende vissen op Het Rond, Het thema in het tweede uur waren de terugkomende Vluchtelingen met een status.

Eerste uur:
–  Jacqueline Beekens over  De Stichting Mantelzorgvervanging Nederland “Handen-in-Huis”. Dit is een landelijke organisatie die geheel op eigen benen staat. De vervanging wordt gedaan met de inzet van vrijwillige mantelzorgvervangers.
–  Hanneke Heesels, artistiek projectleider geeft een telefonisch interview over het Circus Cliniclowns dat is neergestreken in Houten. Dit circus biedt gezinnen met zieke- en gehandicapte kinderen een zorgeloos dagje aan.
–   Sander van Scherpenzeel over Hodoniemen – het onderzoeken van straatnamen in Houten
–    Gerco Wiggerson (beheer openbare werken) over naar adem happende vissen op Het Rond

Het tweede uurwas het thema  Nieuwe vluchtelingen in Houten
–   Chantal Stuart  (Beleidsmedewerker gemeente) en Natasja Hoegee 9initiatieneemster taalklas) over de taallessen die worden gegeven.
–   Dhr van Herwijnen van het Wereldhuis over het doorgeefluik.  Het DoorGeefLuik (DGL) is bedoeld om alles wat Houtenaren over hebben, of teveel hebben en wat nog bruikbaar is, door te geven aan de mensen die bijna niets hebben.

 

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love