Daar Hou Ik U Aan: de uitzending van 1 maart 2017

3 maart 2017

Het 1e uur Arnold Biesheuvel van de PvdA en het 2e uur: 3-partijendebat over de buitengebieden met GL, SGP en PvdA.

In het eerste uur van Daar Hou Ik U Aan was Arnold Biesheuvel, gemeenteraadslid van de PvdA te gast. Onderwerpen van gesprek waren oa.a de bouw van meer seniorenwoningen in Houten, de ombudsvrouw, De Houtense Werktafel en de transitie in zorg. Helaas hadden we een technische storing in het begin, zodat u de start van ons programma moet missen.
Ook was er een telefoongesprek met Peter de Laat, eenmansfractie De Laat, die wegens werkzaamheden in Maastricht de Gemeenteraad gaat verlaten. In dat gesprek bleek dat zijn zetel weer teruggaat naar D66.
Debat bij ‘Daar Hou Ik U Aan’ van woensdagavond 1 maart
Tijdens het maandelijkse debat waren deze keer Wouter van den Berg (SGP), Andre van Loon (PvdA) en Hilde de Groot (Groen Links) te gast. Zij gingen stevig in debat over knelpunten in de “buitengebieden” (‘t Goy,Schalkwijk en Tull en ‘t Waal). De levendige discussies gingen over de gevolgen van de sterk toenemende recreatie op de verkeerstromen, de (on)wenselijkheid van het bouwen van nieuwe woningen in de buitengebieden en het al dan niet bevorderen van de vestiging van kleinschalige agrarische bedrijven.

[mh_media type=video]

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love