Deze week op Houten FM: Houten komt thuis met Tempus

24 april 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Houten komt thuis
  6. /
  7. Deze week op Houten...

Iedere week geven we een programma van Houten FM extra aandacht. Deze week Tempus.

Op vrijdag van 17.00-19.00 uur luister je natuurlijk naar ‘Houten komt thuis met: Tempus’. Presentator Michel Togni ontvangt samen met zijn sidekick gasten in de studio. Iedere week is er een ander thema en gerelateerd aan het thema worden er gasten uitgenodigd.

Momenteel is een gast nog telefonisch in de uitzending, gezien de coronamaatregelen, maar dat doet absoluut niets af van de inhoud en sfeer. Uiteraard mag muziek niet ontbreken en dus is er voor ieder wat wils. Alle jaren en muziekgenres komen voorbij.

De uitzending op vrijdag 30 april staat in het teken van, hoe kan het ook anders, ‘Koningin Juliana’. Er wordt teruggekeken op haar Koningschap en hoe we Koninginnedag vierden.

Heb je een leuke, speciale anekdote m.b.t. de viering van Koninginnedag of is je iets bijgebleven uit die tijd en wil je dat in de uitzending delen? Mail dan naar: michel@omroephouten.nl en vermeld hierbij je telefoonnummer. Wie weet ben jij er bij op 30 april. Ook mag je bellen tijdens de uitzending naar: 030-3020765.

Op een bepaald moment werd de electronic dance music populair bij de viering van Koninginnedag en nu Koningsdag tijdens festivals, denk aan DJ Tiësto, DJ Jean en Armin van Buuren. Sidekick Ben laat je in de uitzending van 30 april meegenieten van deze elektronische dansmuziek.

De volgende thema’s komen binnenkort nog aan bod:

  • 07 mei: introductie van een nieuwe sidekick: Jayaira Huisjes; kennismaking met Tempus.
  • 14 mei: Luchtballonnen
  • 21 mei: Formule 1 – tevens de 100e uitzending van Tempus!!

Dus, niet te missen….. op vrijdagmiddag van 17.00-19.00 uur luister je naar:

‘Houten komt thuis met: Tempus’.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love