De Middenstip is weer terug!

15 september 2014

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip is weer...

De Middenstip is weer gestart op Houten FM. Chantal en Michael ontvingen de volgende gasten.

Brenda Vial kwam langs in om te vertellen over haar zeilavonturen die zij nog steeds jaarlijks beleeft. Ook vertelde ze over haar trainerschap bij HC Houten. In uur 2 kwamen speler Riemer van Markus en assistent-trainer Hans Visser langs om te vertellen over het succes van de handbalheren van Alphadeuren/Houten. Na 2 wedstrijden staan zij bovenaan in de competitie dankzij twee knappe overwinningen.

Door een storing is het helaas niet mogelijk om de uitzending terug te luisteren. Daarom hieronder de sportagenda:

De heren van Delta spelen tegen GJS op zaterdag 20 september om 3 uur thuis. Ook de dames spelen op zaterdag 20 september om half 1 thuis tegen JONG ADO Den Haag.
Op zondag 21 september speelt sv Houten uit tegen Zeeburgia om half 3. Schalkwijk speelt ook op zondag 21 september tegen Vreeswijk thuis om 12uur. De heren van het goy spelen tegen MSV om 2 uur uit en de dames spelen tegen SDO om 2 uur thuis.
De heren van Taurus beginnen pas op zondag 28 september. Hun eerste wedstrijd zal zijn tegen Landsteden Volleybal. De dames van Taurus beginnen op zaterdag 20 september en hun eerste wedstrijd is tegen Sliedrecht Sport om 7 uur uit.
De Alphadeuren spelen op zaterdag 20 september om kwart voor 8 ‘s avonds thuis tegen Koorneef Werving en Selectie Quintus.
Op zondag 21 september spelen de heren van Hc hockey tegen MHC Alliance om kwart voor 3 thuis. En de dames spelen tegen Overbos om kwart voor 1 thuis. De dames hopen dat iedereen bij deze wedstrijd komt kijken omdat deze wedstrijd thuis word gespeeld.
Volgende week maandag (maandag 22 september) is er een cursus assistent scheidsrechter , ook wel grensrechter genoemd, voor alle ouders, trainers en leiders die de basis van het vlaggen willen leren bij Delta Sports. Je kan je tot uiterlijk woensdag 17 september op geven.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love