De Kracht van Houten de uitzending van 29 nov 2016: Samen investeren in een duurzame toekomst

30 november 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Kracht van Houten
  6. /
  7. De Kracht van Houten...

De Kracht van Houten was aanwezig bij de prijsuitreiking van het Duurzaamheidsfonds ‘Groene keuze’.
Het doel van het Duurzaamheidsfonds Houten is samen investeren in een duurzame toekomst binnen de gemeente Houten. Het fonds stimuleert inwoners, instellingen en bedrijven binnen de gemeente Houten om duurzame initiatieven aan te dragen.

Winnaar Groene Keus ’16

Winnaar Groene Keus ’16
Afgelopen 26 november presenteerde het duurzaamheidsfonds de 4e editie van de Groene Keus in wijkcentrum Schoneveld. Voorzitter Gijs van Kuik maakte de “winnaar van de Groene Keus 2016” bekend: De publieksfavoriet is Imker Ronald Verbeek geworden met zijn initiatief “Wilde bloemen op de rondwegwal”

De andere vijf initiatiefnemers krijgen ook financiële ondersteuning van het Duurzaamheidsfonds Houten, te weten: Duurzaam Thuisafgehaald“Tenminste Houdbaar Tot” diner , Powerplant, Mobiel en energieneutraal FabLab, Van Grijs naar Groen en Do!Challenge 2.0. 
Het was een zeer geslaagde dag waar ook duurzame initiatieven te zien waren bij de informatiemarkt en winnaars van voorgaande jaren. Voor meer informatie van het Duurzaamheidsfonds Houten : http://dfhouten.nl/

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love