Uitzending van De Kracht van Houten 31 mei 2016

1 juni 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Kracht van Houten
  6. /
  7. Uitzending van De Kracht...

De boswachter aan het woord over reeën in Houten, een Prokkel stage wat is dat? en een voorlichtingsavond over Verzakkingen in het eerste uur. In het tweede uur Jongerenwerk in Houten, het Spektakel van het Houtens in de Slinger, en een Gouden Venus voor Roos Prommenschenkel.

In het eerste uur ging het over::
–   De Prokkel stages door Kitty Staal en Marco van Keulen.  Prokkel staat voor een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder (licht) verstandelijke beperking. De Prokkel week vindt altijd plaats in de eerste week van juni
–   Boswachter Tineke Harlaar vertelt over Reeën in de Wulven
–   Verzakkingen: de bekkenherapeuten Yvonne der Kinderen en José ten Boer over de Voorlichtingsavond verzakkingen op donderdag 2 juni van 19.30 uur tot 21.00 uur in Medisch Centrum Leebrug.

In het tweede uur:
–  Jongerenwerker Arnoud Knopper van ‘van Houten&Co’ vertelt over zijn werk met jongeren van 12 tot ca 21jr
–  Tom Blok en Bart Laureij vertellen over het Houtens Spektakel 2016. Een sprankelende, eigen productie van Houtens met toneel, dans, zang en muziek die al vijf jaar lang volle zalen trekt. Eerste-, tweede- en derdejaars  leerlingen en medewerkers van Het Houtens spelen in theater de Slinger de sterren van de hemel op 1, 2 en 3 juni om 19.30 uur
–  Roos Prommenschenkel heeft de Gouden Venus van Milo gewonnen. Roos iwerd genomineerd omdat ze zich al ruim 10 jaar dagelijks inzet om de positie van mensen met een lichamelijke beperking te verbeteren.  In de Tweede Kamer is ook al over het werk van Roos omtrent toegankelijke treinen gesproken.

 

 

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love