Welzijn Houten 30 november 2022

Welzijn Houten 30 November 2022

 1. Home
 2. /
 3. Podcast
 4. /
 5. Welzijn Houten 30 november...

Een volle uitzending met diverse gasten en Paul achter de knoppen, die weer heerlijke middle of the road muziek had uitgekozen. Het eerste uur was er bezoek van William van Rijnsoever, van het afscheidshuis de Boog. Wat is een afscheidshuis? Na overlijden worden de stoffelijke overschotten vaak naar een mortuarium in de nabije omgeving gebracht. Daar kunnen ze eventueel worden opgebaard. Maar veel achterblijvenden hebben in de periode tot de uitvaart de behoefte om op elk gewenst moment even met de overledene alleen te zijn. Wel dat kan in het afscheidshuis, waar diverse kamers zijn. Men krijgt een sleutel en kan de overledene onbeperkt bezoeken. Er is ook een beperkte ruimte tot 40 personen, waar men kan condoleren etc. koffie en thee zijn voorradig. Veel meer kunt u vinden op de website https://www.afscheidshuisdeboog.nl/wie-zijn-wij/. Op 28 januari opent het huis officieel, houd de aankondiging in de gaten.

Regelmatig houden we u op de hoogte van ontwikkelingen op belastingtechnisch gebied. Afgelopen week hebben mensen, die al een zorg en/of huurtoeslag hebben een voorlopige beschikking voor 2023 gekregen. Wij van Welzijn raden u aan gewoon even niet te reageren tot eind januari, want de kans is groot, dat e.e.a. gaat veranderen. Wij komen er dan uitgebreid op terug.

De redenen zijn:

 • De grenswaarden, dat u recht heeft gaan fors omhoog
  • Hierdoor kan het zijn, dat u meer krijgt, of dat meer mensen er recht op hebben
 • De AOW gaat fors omhoog
 • Veel pensioenen en of Cao’s gaan fors omhoog
  • Hierdoor verandert het inkomen.

Dit alles is eind januari wel bekend en dan volgt door ons nog wel een uitleg. Wilt u toch meer weten, ga dan naar de site van de belastingdienst onder toeslagen.

Als laatste onderwerp was Melissa Oppelaar te gast, als projectleider van Rondom Houten. Dit wordt de nieuwe talkshow van de omroep, die maandelijks in video gaat worden uitgezonden. Afgelopen zaterdag is de pilot de lucht ingegaan. Een uiterst professioneel geproduceerd programma. Zeker het terugkijken waard onder: https://www.omroephouten.nl/rondom-houten-nieuwe-talkshow-van-omroep-houten/

Uitzending Welzijn Houten 30-11-2022 1e uur

Uitzending Welzijn Houten 30-11-2022 2e uur

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love