Welzijn Houten woensdag 28 juni 2023

Welzijn Houten 28 June 2023

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten woensdag 28...

Met de complete crew aanwezig, hebben we de laatste uitzending van dit seizoen gehad. Wij gaan lekker tot half augustus met vakantie en hopen dan uitgerust bij U terug te zijn. Er zit wel een kleine mits bij. Door omstandigheden in de privé sfeer houden we de uitzending met minimale kracht in de lucht. Willen we kwaliteit blijven leveren, dan is hulp welkom. Meld je dan bij de omroep, het is echt heel leuk werk.
Dan nu de uitzending; uur 1 met 3 onderwerpen. Aangezien het bijna 1 juli is, zijn er weer allerlei wetswijzigingen en wijzigingen in uitkeringen etc.op komst. Henk heeft deze allemaal op een rij gezet. Op zaterdag kut u ze in elke krant vinden of google even.
De muziek stond in het teken van de vakantie en in die vakantie is er traditioneel de tour de Schalkwijk, een mini tour de frans voor kinderen in de basisschoolleeftijd uit Schalkwijk. Het gaat vergezeld van een hele feestweek. We hebben een blik vooruit gedaan.
Tot slot hebben we aandacht geschonken aan een minder bekende sport, die wel in Houten wordt bedreven, het betreft Softbal en in Houten is de vereniging “de Dragons”.
Zij mochten een belangrijke interland organiseren met de nr. 3 van de wereld, Thailand.

In het tweede uur was er een uitgebreide terugblik op het afgelopen seizoen met bugemeester  Gilbert Isabella.Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love