WelzijnHouten woensdag 7 juni 2023

Welzijn Houten 7 June 2023

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. WelzijnHouten woensdag 7 juni...

Op woensdag 7 juni hebben Hilde Schijf en Stephan van der Steen (techniek) weer een mooie WelZijn Houten! Voor u gemaakt.
In het eerste uur waren Sanne van Woudenberg en Blue te gast. Zij zijn van Shine (Jongerenwerk in Houten dat podiumkunsten aanbiedt) en komend weekend, 9 en 10 juni, geven zij hun jaarlijkse voorstelling. Dit jaar hebben de deelnemers van Shine een voorstelling gemaakt met het als titel Your mind matters. Er zijn nu nog kaarten beschikbaar, te bestellen via de website van Theater aan de Slinger.
Kaartjes kosten €10 (tot 21 jaar) en €15 (vanaf 21 jaar).
Voorstellingen vinden plaats in Theater aan de Slinger op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni vanaf 20.00 uur. Wil je meer informatie over Shine: bezoek hun website www.Shine-houten.nl of stuur Sanne een mailtje (sanne@shine-houten.nl).

Tijdens de muziek hebben we een stoelendans gedaan want de volgende gast was inmiddels gearriveerd: Peter van Regtuijt van de Seniorenzomerschool in Houten.
De Seniorenzomerschool organiseert inmiddels al 15 jaar cursussen en workshops voor senioren (vanaf een jaar of 50) in de zomervakantie. In de cursussen is ruimte om te ontmoeten en te ont-moeten. Afgelopen weekend is de inschrijving weer geopend. De cursussen en workshops vinden plaats tussen 10 juli en 19 augustus; kosten liggen tussen de €6 en €25.
Meer informatie is te vinden op www.seniorenzomerschoolhouten.nl en daar kunt u zich ook inschrijven.

We hadden een vol programma want hierna schoven Tabitha van Dongen en Aylin Remkes van het Jongerenwerk van vanHouten&Co aan. Zij vertelden over de activiteiten voor jonge mantelzorgers in Houten, over hun honk (Enter) en de mogelijkheden daar en natuurlijk over de activiteiten in de vakanties. Ook was Tabitha erg enthousiast over Join Us. Ze hebben 2 groepen (van 14-18 jaar en vanaf 18 jaar) waar thema’s van de jongeren zelf aan bod komen.
Wil je meer weten over alles wat het Jongerenwerk doet? Kijk even op de website van vanHouten&Co (www.vanhoutenenco.nl) of voor Join Us op www.Join-us.nu

Als u naar aanleiding van deze uitzending nog vragen aan ons of wilt u mooie onderwerpen aandragen: stuur ons een mail! Welzijn@omroephouten.nl
U kunt hier ook een mailtje naar toe sturen als u deel wilt uitmaken van dit mooie programma.
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love