‘Rondom Houten’, nieuwe talkshow van Omroep Houten

8 december 2022

  1. Home
  2. /
  3. Video
  4. /
  5. Rondom Houten
  6. /
  7. ‘Rondom Houten’, nieuwe talkshow...

Omroep Houten heeft een nieuwe talkshow gelanceerd, genaamd Rondom Houten. In deze online talkshow komen steeds verschillende thema’s aan bod, zoals sport, cultuur, zorg en welzijn, politiek en duurzaamheid.

Vandaag is de eerste uitzending opgenomen. ORondom Houtennze presentatoren Anneloes Roffel en Frits Broer spraken onder andere met de voorzitter van belangenvereniging Het Rond Hans van Well en Wethouder Rosa Molenaar over de leegstand op winkelcentrum Het Rond.

Met klimaatburgemeesters Heleen Groenenberg en Ernst van Zuijlen voerden zij een gesprek over de klimaatuitdagingen en met buurt-sportcoach van Sportpunt Houten Robin Bergmans spraken zij over gecombineerde leefstijl interventie. Tot slot een gesprek met schrijvers Albert van Dam en Mario van Montfoort over de Sinterklaasvoorstelling van Ridder en de Prins. Ook Sinterklaas mochten we in de studio ontvangen.

Omroep Houten dankt alle betrokken vrijwilligers die gezamenlijk op professionele wijze de eerste aflevering van onze talkshow hebben geproduceerd.

Deze nieuwe talkshow wordt elke laatste zaterdag van de maand uitgezonden om 17:00 uur en is altijd terug te kijken via de website van Omroep Houten, www.omroephouten.nl

 

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love