Nieuwjaarsconcert Happy New Year’ in de Grote Zaal van Theater Aan de Slinger.

4 januari 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Cultuur de la Creme
  6. /
  7. Nieuwjaarsconcert Happy New Year’...

Zondag 10 januari 2016 om 15.00 uur. Het is inmiddels een traditie van het Houten Muziek Collectief en heeft dit concert een plaats in de agenda van vele bezoekers gekregen. Dit jaar voorafgaand aan het concert om 14:30 u is er een kort voorprogramma speciaal voor kinderen.

Het programma biedt een interessante afwisseling van stijlen en een mooie balans tussen klassieke muziek en lichte muziek. Op het programma staan werken van o.a. R. Strauss, J.S. Bach en G. Rossini en aan de lichte kant van het muzikale spectrum Curaçaose dansmuziek.
Bijgevoegd foto en muziek van het Vredeborgh Trio een van de uitvoerende ensembles. Komende donderdag 7 januari in Cultuur de la Crème een interview met Dick Duist over het programma

Voorprogramma voor kinderen
Dit concert is voor de jonge bezoeker speciaal aantrekkelijk gemaakt door een kort voorprogramma aan te bieden. Om 14.30 u verzorgt fagotdocente Amber Hill in het Theater een inleiding op het concertprogramma voor kinderen van de basisschoolleeftijd.
Op dezelfde tijd is er in de Foyer van het Theater een optreden van het dwarsfluitensemble “Fløytelåt” olv Cathrine de Mos-Starberg, docente bij het HMC.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love