De uitzending van de Kracht van Houten van 7 juni 2016

8 juni 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Kracht van Houten
  6. /
  7. De uitzending van de...

In het eerste uur kwamen vertegenwoordigers van Het stadsstrand, het peuterplein, de vrijwilligersacademie en het duikteam Houten voor KIKA aan het woord. In het tweede uur was het thema hersenletsel.

In het eerste uur kwamen aan het woord:
— Guido Raes en Wouter Pronk: Het Stadsstrand Houten is er weer van 4 juni tot 3 juli, vier weken lang genieten van het heerlijke zand onder je voeten, een lekkere cocktail, live-muziek, sportclinics en gezellige feestjes.
—  Janneke van der Kamp:  Het Plein van de Peuter is een ochtend die eens per jaar georganiseerd wordt door organisaties in Houten die allen iets met en voor peuters doen. Dit jaar is dat op 8 juni bij speeltuin Buitenwereld.
—  Nora Bakker: lid werkgroep Vrijwilligersacademie Houten over een bijeenkomst over huiselijk geweld verzorgd door Indigo op 14 juni  vanaf 18.00 uur bij Van Houten&Co
—  Jeroen Boerman: Scuba-go Duikvereniging Houten organiseert 12 juni vanaf 13.00 uur als actie voor Kika instructieduiken met perslucht. Kosten gaan naar Kika.

In het tweede 2e uur het thema Hersenletsel
— Jos Verest (mantelzorger), Ronald Miltenburg (Patient), Hetty van Oldeniel (Boogh) over niet aangeboren hersenletsel (NAH).  Niet aangeboren hersenletsel verandert je leven compleet.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love