De Middenstip: uitzending van maandag 7 november 2016

7 november 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: uitzending van...

Deze maandag waren er weer een boel interessante nieuwtjes uit de sportwereld die wij bespraken. Zo is er een vechtpartij geweest tussen voetbalclubs en is er binnenkort een voorlichting van Sportpunt Houten over alcohol en sport.

We trapten gelijk af met een belangrijk nieuwtje, namelijk de vechtpartij die kort geleden heeft plaatsgevonden tussen de voetbalspelers van FC Delta Sports ‘95 en de Utrechtse voetbalclub Odin. Tijdens een wedstrijd was er een onenigheid met de grensrechter, wat uiteindelijk leidde tot een gevecht waarbij 2 spelers van Delta Sports in het ziekenhuis zijn beland. We namen een interview af met de directie van de voetbalclub uit Houten. Na dit interview bespraken we het algemene sportnieuws en de tweets, vers uit twitterland.

 

Het tweede uur voerden we een telefonisch gesprek met Annemarie van Deelen, met haar spraken we over de combinatie sport en alcohol. Er zijn namelijk veel problemen omtrent het gebruik van alcohol bij sporters. Sportpunt Houten geeft daarom binnenkort een voorlichting over alcohol en de effecten die het heeft op vooral jongeren. Daarna hadden we nog een interview, namelijk met assistent trainer bij SV Houten Peter Moens. SV Houtens in namelijk al een tijdje niet erg goed op dreef en ze hebben inmiddels al 3 wedstrijden op rij verloren. De oorzaak hiervan bespraken we met Peter Moens.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love