De Middenstip: uitzending van maandag 29 mei 2017

29 mei 2017

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: uitzending van...

Deze uitzending van de Middenstip was tamelijk rustig, we bespraken vooral de aankomende Delta Cup van FC Delta sports ‘95 van aankomend weekend. Natuurlijk hadden we ook de vaste items klaarstaan.

Allereerst spraken we met Jordi Rijnbergen van FC Delta sports ‘95. Het weekend van 3 en 4 juni is het namelijk weer tijd voor de Delta Cup, een voetbaltoernooi voor zestienjarigen en jonger met clubs uit de hele wereld. Clubs die meedoen komen onder andere uit de landen Japan, Zweden en Rusland, maar ook uit eigen land natuurlijk. Dit toernooi wordt mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren en ondersteuners maar vooral door de club zelf. De wedstrijden zijn voor iedereen bereikbaar, een kaartje is niet nodig. Meer informatie over dit toernooi is te vinden op www.deltacup.nl.

 

Verder hadden we een rustige uitzending met vooral veel gesprekken over afgelopen sportevenementen in het algemeen. Ook hadden we zoals gewoonlijk weer het sportnieuws, de sportuitslagen van afgelopen weekend en de agenda voor aankomende week. Ook bespraken we tweets van sportverenigingen en bespraken we internationale wedstrijden.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love