De Middenstip: uitzending van maandag 28 november 2016

28 november 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: uitzending van...

De Santa Run, de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Feyenoord, het F1-seizoen van Max Verstappen, het kwam allemaal voorbij.

De Middenstip begon rustig: met het sportnieuws, de tweets en de sportuitslagen. Na ook wat gezellige muziek te hebben laten horen, interviewden we Foeke Booy over de Santa Run, die 17 december op Het Rond plaatsvindt. Het plan is dat honderden als kerstman verklede mensen op deze zaterdag 3,3 kilometer gaan rennen. Deelnemen kost 10 euro, kerstman pak inbegrepen, en je kan je aanmelden op www.santarunhouten.nl.

 

Het tweede uur begonnen we met de landelijke sportpunten, waarbij Michael vertelde over de wedstrijd tussen Manchester United en Feyenoord. Hij was naar Engeland afgereisd om die wedstrijd bij te wonen. Verder kwamen de Eredivisie-uitslagen nog even ter sprake en onder andere het F1-seizoen van Max Verstappen. Tot slot introduceerden we een nieuw concept in de Middenstip, namelijk elke week een zelf bedachte stelling voorleggen aan de luisteraars. Eerst debatteren we dan kort over die stelling op de radio, waarna de luisteraar zelf zijn of haar mening mag geven op sociale media.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love