De Middenstip: uitzending van maandag 23 januari 2017

23 januari 2017

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: uitzending van...

Deze uitzending hadden we het uitvoerig over schaatsen, maar ook namen we een interview af met Peter Moens, assistent coach van de Heren 1 van SV Houten.

De Middenstip begon rustig, met onder andere de uitslagen van de afgelopen wedstrijden. Vrij snel daarna hadden we een interview af met Peter Moens, assistent coach van SV Houten’s Heren 1. Hij gaf een vooruitblik op het tweede deel van de voetbalcompetitie in de derde klasse. Er zijn geen blessures meer en de jongens hebben er zin in, vertelde Moens. Eerstvolgende wedstrijd speelt het team tegen HDS uit Leersum, de hekkensluiter van deze competitie. Verder hadden we het eerste uur nog de vaste items.

Het tweede uur hadden we het eventjes over de Elfstedentocht en of die nog zal plaatsvinden dit jaar of aankomende jaren. Daarna spraken we met Marjo Heijman van HSSV, de Houtense Skate- en Schaatsvereniging. Zij denkt dat schaatsen komende week niet meer gaat lukken in Houten, maar de winter is nog niet voorbij dus we houden hoop. Natuurlijk is schaatsen wel altijd mogelijk op de Vechtsebanen, de kunstschaatsbaan in  Utrecht.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love