De Middenstip heeft geen idee

28 april 2014

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip heeft geen...

Tijdens de vakantie gaat De Middenstip gewoon door. Er waren dan wel geen gasten, maar genoeg telefonische interviews, muziek, hoogtepunten en natuurlijk SportpuntRobbert

In het eerste uur was er aandacht voor Mark de Horn van de organisatie van de Jeugdvoetbalmiddag in de meivakantie. Als je mee wilt doen kun je een e-mail sturen naar: info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Het zal plaatsvinden op. De dag (dinsdag 29 april, vv. ‘t Goy) zal 15 euro kosten en daar is alles bij inbegrepen. Je kunt meedoen als je tussen de 6 en de 15 jaar jong bent. Daarnaast is er ook nog de meisjes en dames talentendag. Alle meisjes en dames zijn donderdag 1 mei van 15.30 uur tot 20.30 uur welkom. Dit is inclusief het diner.
Op het programma staan: Techniektrainingen (Door gediplomeerde trainers van de Jeugdvoetbalopleiding), spelvormen, drinken, diner en als afsluiting krijg je nog een leuk aandenken. Deelname aan deze dag is geheel kosteloos. Beide dagen vinden plaats bij v.v. ‘t Goy.
Hans Seubring van Taurus, gaat met wederzijdse goedkeuring een andere baan zoeken. Wij spraken met hem aan de telefoon.

In het tweede uur hebben wij Peter Adelaar organisator van Ronde van Houten aan de telefoon. Zondag 4 mei zal het wieler-evenement Ronde van Houten plaatsvinden. Om 11 uur begint de eerste ronde. Er worden verschillende afstanden gereden: 50 kilometer zal gereden worden door Masters 60+. De 60 kilometer wordt gereden door zowel Masters 50+ en (B)-Amateurs/sportklasse/Junioren. Leuk nieuwtje: er rijdt, net als bij de wedstrijden op de tv een auto voor de wielrenners uit.
De voetballer die kan zingen, Rienk Speelman (23) hebben we aan de telefoon. Rienk speelt bij v.v. ‘t Goy en won in 2011 open podium bij Theater aan de Slinger. Hij speelt in de band Edison Effect en de muziek kun je horen op de gelijknamige facebook pagina.
En we hadden ook Sportpunt Houten.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love