De Middenstip: de uitzending van maandag van 14 maart 2016

14 maart 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: de uitzending...

De Middenstip zat propvol met diverse interviews van onder andere judo- en handbalspelers. Maar ook het schoolkorfbaltoernooi en het NK Judo.

 

Het eerste uur belden we met Jonathan Gefferie van judovereniging Groot Houten die afgelopen weekend meedeed aan het NK Judo. Hij is, tot grote vreugde van zijn ouders en hemzelf, 3e geworden. Ook zijn broers Daniel en Simon zijn in de prijzen gevallen. Na het sportnieuws belden we met Richard Meinicke van handbal Houten. Met hem hadden we het over de aankomende en afgelopen wedstrijden en ook zijn bezigheden het aankomend seizoen. Na wat swingende muziek gingen we door naar de tweets.

Het tweede uur hadden we in het begin een interview met de 11-jarige David Bilder die bij ons in de studio was. Met hem hebben we gepraat over het aankomende schoolkorfbaltoernooi dat woensdag 16 maart plaatsvindt, aangezien hij zelf ook op korfbal zit. Na de muziek was het tijd voor een Volleybal kwartiertje.  Robin Schols van Taurus  heeft namelijk de Nederlands jeugdkampioen volleybal gewonnen en de Dames van Taurus waren op teamuitje. Om hun seizoen af te sluiten, want zondag 21 maart spelen ze hun laatste wedstrijd, daarom spraken wij met Libero Daniëlle Docter.

Op maandag 21 maart is de volgende uitzending van De Middenstip van 19u tot 21u op Houtenfm.

 

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love