De Middenstip: de uitzending van 24 oktober 2016

24 oktober 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: de uitzending...

De uitzending van deze maandag was behoorlijk rustig, maar toch was het nog een leuke Middenstip met speciale onderwerpen, zoals het NK Stratego.

Het eerste uur gebeurde er niet veel speciaals, maar natuurlijk hadden we wel sporthoogtepunten, sportnieuws en tweets. Wel vertelden we dat de damesafdeling van SV Houten dit jaar 45 jaar bestaat. Ter gelegenheid daarvan is er vrijdagavond 28 oktober een feestavond in de kantine van SV Houten. Alle dames vanaf 18 jaar die lid zijn of lid zijn geweest zijn van harte welkom, dus dat geldt voor speelsters, trainers en bestuursleden.

Het tweede uur hadden we het over Stratego en het Nederlands Kampioenschap daarvan dat op 5 november gehouden wordt. Dit wordt het 25e kampioenschap, dat dit jaar in Houten in Restaurant De Engel plaatsvindt, vanwege de centrale ligging in het land. Iedereen kan zich inschrijven, maar je kan ook later binnen komen wandelen. Daarna hadden we het over e-sports, Bas van den Dikkenberg vertelde wat over het WK Starcraft dat binnenkort weer begint.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Grand Café Houten

19:00 20:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love