De MIdddenstip: uitzending van maandag 2 oktober 2017

2 oktober 2017

In het eerste uur spraken we met trainers van SV Houten en FC Delta Sports ‘95. Beide trainers keken terug op een geslaagde start van de nieuwe competitie. Beide teams wonnen hun eerste twee wedstrijden. Dit is vooral een goede prestatie van Delta Sports, aangezien zij nu in de eerste klasse spelen.

 

Daarna spraken we met Claudia van Mechelen van Sportpunt Houten. Het eerste onderwerp dat aan bod kwam was het sportgala, waarvan maandag 5 februari de 7e editie plaats vindt. Vanaf maandag kunnen sporters zich weer aanmelden voor de categorieën om een kans te maken op de 1e prijs per categorie. Sportpunt Houten zoekt nog een jurylid, dus heeft u interesse, mail dan naar Sportpunt Houten.

Tot slot vertelde Claudia nog iets over de beweeg- en beleefdag van aanstaande vrijdag, luister daarvoor het interview met Claudia van Mechelen hier terug.

 

Het vierde en laatste interview had als onderwerp de jeugdbrandweer, John van de Kraak vertelde hierover. Zaterdag werd namelijk de finale van het NK jeugdbrandweer gehouden in brandweerkazerne De Brug. Helaas stond de Houtense jeugdbrandweer niet in de finale, maar verder liep het vlekkeloos. De brandweer uit Rheden was de winnaar.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Current show

HoutenFM Non-stop

19:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love