De Kracht van Houten: de uitzending van dinsdag 1 november 2016

2 november 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Kracht van Houten
  6. /
  7. De Kracht van Houten:...

In het eerste uur ging het over een workshop Stress reductie, spinnen, de toekomst van het recreatiegebied nieuw Wuleven en Ouderbetrokkenheid bij de school. Het tweede uur werd besteed aan interessante herhalingen van vorige uitzendingen.

De opening van het eerste uur begon met een oproep:  De kracht van Houten zoekt redactieleden die redactioneel werk willen doen of willen presenteren en het  leuk vinden om betrokken te zijn in Houten. Heb je altijd eens bij de radio willen werken in een sterke redactie bij het best beluisterde radio programma op HoutenFM? Stuur dan een mail naar redactie@omroephouten.nl.
In het eerste uur verder aandacht voor:
–  De workshop Stressredactie bij Cursus & Co,  door Marijke Gast van Gastcoaching. Wie heeft in deze tijd geen last van stress?
–   De Boswachter vertelt: Tineke Harlaar over Spinnen. Het is weer spinnentijd! Voor de één een grote gruwel, voor de ander een cadeautje.
–  En de boswachter heeft ook nieuws over over de toekomst van NIeuw Wulven. Er is een ondernemer gevonden die een theehuis/restaurant en andere recreatieve bezigheden wil exploiteren.  Stichting Natuurlijke Recreatie heeft de maatschappelijke en recreatieve behoeften goed meegenomen in hun plan.
–  Ouderbetrokkenheid  3.0 is een manier van denken die school en ouders helpt om goed en slim samen te werken.  Ellen Weel en Marja in de Maur van de basisschool Aventurijn vertellen hierover.

In het tweede uur werden er enkele herhalingen uitgezonden.

 

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love