De Kracht van Houten: de uitzending van 8 december 2015

9 december 2015

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Kracht van Houten
  6. /
  7. De Kracht van Houten:...

De uitzending ging over De AxelHof, een collectieve verzekering, de Dierenambulance, Het Wereldhuis, het Care&Culture koor en een Purple Party

In het eerste uur (19:00 – 20:00 uur):
–  Evelien Westeneng overde  Stichting AxelHof die is opgezet om een thuis te geven aan Axel Trouwborst en nog vijf tot zeven jong volwassenen met een beperking in Houten. 
–  Hans Vos van WIL over een Collectieve Zorgverzekering speciaal voor mensen met een laag inkomen waaraan de gemeente meebetaalt. Deze verzekering heet GarantVerzorgd en wordt aangeboden door Menzis.
–  Dierenambulance, Wilna van der Vliet en Piet Dijkstra over De Dierenambulance Houten die zich inzet voor hulpbehoevende dieren en volledig draait op vrijwilligers. 

In het tweede uur van 20:00 – 21:00 uur:
–  Twee maal het Wereldhuis, een initiatief van de gezamenlijke kerken van Houten, eerst Ingrid Ahlrichs aan de telefoon en daarna Dientje Boersma in de studio.
–  Margreet Melman over  een uitnodiging voor de feestelijke afsluiting van het Care&Culture koor en atelier op 14 december om 10.30 uur in wooncentrum De Loericker Stee. Het koor bestaat uit bewoners van de Loericker Stee en kids van de basisschool De Bengelbongerd. Iedereen is welkom bij dit intergenerationele gebeuren.
–  Koen Nulle van Shine over Purple Party op 11 december vanaf 19.30 uur in De Bak (voormalig Politieburo). Paarse Vrijdag is een dag waarop scholieren en studenten door het dragen van de kleur paars op school hun solidariteit kunnen tonen met homo’s, biseksuelen, lesbo’s en transgenders.

 

 

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

12:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love