De Kracht van Houten, de uitzending van 24 mei 2016

25 mei 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Kracht van Houten
  6. /
  7. De Kracht van Houten,...

Vandaag kwamen achtereenvolgens vertegenwoordigers van de avond4daagse, de Zonnebloem, de Hoop GGZ en ‘UW’ voor werk aan het woord

In het eerste uur:
– Ilse van Asperen aan de telefoon over de Avond4daagse en het motto:  Alleen op water en fruit   loop ik de Avond4daagse uit.  Gezond snoepen: loop op water en fruit – meer heb je niet nodig.
Ook is er een fotowedstrijd: ‘Gezond op stap’. De prijs is voor de hele klas. Insturen voor 1 juni naar jogghouten@houten.nl
– Ronald Westerveen over de Zonnebloem. De afdelingen Vianen, Houten en de afdeling Schalkwijk, Tull en ‘t Waal organiseren op 30 mei een informatieve avond in Theater Aan de Slinger in Houten. Het bekende cabaret/mentalistenduo Rob & Emiel trekken de rode draad door het programma.
–  Kees Goudzwaard over De Hoop ggz,  een evangelische hulpverleningsinstelling voor psychiatrische problemen en verslavingsproblemen bij volwassenen, jongeren en kinderen.

Het tweede uur was een thema uitzending over UW, werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. UW is partner voor gemeenten bij het realiseren van arbeidsparticipatie voor hun inwoners en ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van de Participatiewet.
Te gast waren: Robin Wille, manager werkbedrijven UW
Renate van den Berge en Suzanne van Ess, Schoonmaak UW
Robin Wille en Jos van Lent, Groenonderhoud UW
Bianca Koning en Ricardo van Manson Postbezorging UW

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love