De Kracht van Houten: de uitzending van 19 januari 2016

22 januari 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Kracht van Houten
  6. /
  7. De Kracht van Houten:...

Deze keer kwamen vertegenwoordigers van de zgn 6 minuten zone, Friends in Sports, Stich en Bitch, de carnavalskledingruilbeurs, het windpark Houten en Wissel.nl aan het woord

In het eerste uur van 1900-2000 uur:
–  Koen van Friends in Sports (FRIS), wat staat voor : elkaar tot steun zijn en stimuleren om in beweging te blijven- vooral voor 50-plussers. Op 20 januari vindt het eerste Friends In Sports Café plaats.
–  Margaret en Mieke  van Stich ‘n bitch, breien en haken, het wordt helemaal weer hip om je eigen kleding te maken.
–  Esther Hildebrand met 6 minuten zone / Help je buur in nood. Leren reanimeren, waarbij de eerste 6 minuten van levensbelang kunnen zijn.
 –   Jan Peter Geertman over een Carnavalskleding ruilbeurs 

In het tweede uur:
–  Martin de Raaij over stillere Windmolens, onderzoekers stellen voor om naar de vleugels van Uilen te kijken om windmolens stiller te laten draaien.
–  Maurice Bakker – voormalig gigawiek, is uitdrukkelijk voorstander van duurzame ontwikkelingen, maar er is voldoende informatie die aantoont dat windturbines te dicht bij woningen leiden tot een ernstige verslechtering van de leefkwaliteit.
–  Martijn  van  Wissel.nl  Heb je cadeaubonnen thuis waar je niets mee kan? Dan kun je terecht bij Wissel.nl, waar je ongewenste cadeaubonnen kunt inwisselen voor geld. In de webshop kun je ook andere cadeaubonnen kopen..

 

 

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love