De Kracht van Houten: de uitzending van 18 oktober 2016

19 oktober 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Kracht van Houten
  6. /
  7. De Kracht van Houten:...

Op deze dinsdagavond kwamen er weer veel onderwerpen aan bod, zoals: Het In Between café, klussen in het bos Nieuw Wulven, een benefietdiner voor KWF, een muziekavond met ‘Billie en de Willies’ en de wokshops Moestuinieren en Permacultuur.

In het eerste uur:
–  Hanneke Bongaarts en Chantal Quélavoine van het In Between Café, een landelijke organisatie, voor mensen die tussen twee banen in zitten, met als motto toegankelijk, verbindend en motiverend. Het In  Between Café Houten geeft iedere maand een gratis en inspirenende workshop met de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Dus kom op 26 oktober langs.
–  Frouk van der Pauw van Natuur- en Milieu-educatie. ME-Houten. Op vrijdag 21 organiseren Staatsbosbeheer en NME Houten op vrijdag 21 oktober een (gratis) buitenklusmiddag in het bos Nieuw Wulven. Met zaag en snoeischaar aan de slag voor het maken van een kruip-door-sluip-door-paadje in het dichte bos.
–  Marlies Hageman organisator benefietavond bij restaurant Jonkheer de Ram op 21 oktober voor het KWF Kankerfonds ten behoeve van borstkankeronderzoek.

In het tweede uur:
–  Mieke Franken vrijwilliger bij van Houten en Co is medeorganisator van een  een muzikale avond met de band ‘Willie en de Billies’  op 28 oktober in cultuurhuis Schoneveld.  Lekker meezingen met nederlandstalige muziek voor mensen met en zonder een beperking.
–   Johan Hoekstra – Groei en bloei organiseert op maandag 24 oktober de lezing Moestuinieren in potten en bakken, waar je alles leert om te tuinieren op een vierkante meter ,Vanaf 20.00 uur in het NME-centrum, Keercamp 13, Houten.
–   Olgs Boogaers: Transition Town Houten geeft op 30 oktober een workshop Permacultuur in samenwerking met Tuinderij De Volle Grond door docente Maranke Spoor.

Redactie en presentatie:  Brigitte Alberts, Annelies Hoelen en Mieke Franken
Techniek: Bas van den Dikkenberg

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love