Daar Hou Ik U Aan: de uitzending van woensdag 31 augustus 2016

6 september 2016

In het politieke radioprogramma Daar Hou Ik U Aan praten we op woensdagavond over de Houtense politiek en een politicus over de actualiteit in Houten.
In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen 2016-2017 na het zomerreces was Frank van der Meij, gemeenteraadslid voor ITH onze hoofdgast.

Onderwerpen die besproken werden waren: wat doet de Audit- en Rekeningcommissie, het onderhoud van de publieke ruimte, de financiele gezondheid van de gemeente Houten. Tevens was Frank zo sportief om alleen ja of nee te antwoorden op een aantal prikkelende stellingen.
Verder een telefoongesprek met Gerben Kamphorst over een succesvol burgerinitiatief om de voormalige basisschool De Rank te herontwikkelen.
In het 2e uur deed Martin Monkel verslag van het persgesprek met B&W waarin o.a. het basisinkomen en de veiligheidscijfers over de 1e helft van 2016 aan de orde kwamen.
Na het nieuws van 20.00 uur nam ook Gerard Zandbergen, fractievoorzitter van ITH, deel aan het gesprek.
Gespreksonderwerpen waren : de verbouwing van kantoorpanden aan de Molenzoom en het rapport van DHIUA over het indienen en aannemen van moties en amendementen in de Gemeenteraad in de afgelopen 2 jaar.
Citaat van deze uitzending: “Dat is toch geen taak van de gemeente !”, door Gerard Zandbergen, ITH, over de voorgenomen aankoop van Fort Honswijk.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love