Cultuur de la creme: de uitzending van Donderdag 12 mei 2016

16 mei 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Cultuur de la Creme
  6. /
  7. Cultuur de la creme:...

Vanavond in het 1e uur bij Cultuur de la Creme 2 studenten van de Hoge school Utrecht, , die als afstudeerproject voor de opleiding culturele en maatschappelijke vormgeving het project “Krachtvoer” hebben opgezet.

In samenwerking met Bea Nederhoff van Cultuur aan de Slinger hebben Bouke Bloemen en Sam Molenbeek een wedstrijd georganiseerd voor nieuwe talenten, die is opgebouwd uit voorrondes en een finale met als uiteindelijk doel een optreden op een podium bij Loeren bij de Boeren.
De jury bestaat uit vakmensen en ook het publiek speelt een rol bij de stemming. Voorrondes zijn op 20 en 27 mei in De zaal van De Roskam om 20.00 uur en de finale is op 17 juni in Enter. De organisatie hoopt natuurlijk op veel publiek!

In het 2e uur was Jamila Enanaa onze gast. Zij gaat vanaf 21 mei 4 lessen geven aan kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.
Wat zij met de kinderen precies  gaat maken is nog enigszins een verrassing maar het thema is “Haar”. Het geld dat door de kinderen bij inschrijving betaald wordt komt geheel ten goede aan de stichting Haar. (8,50 euro).
Jamila staat overigens in de finale van de Miss teen off Utrecht competitie en heeft uit hoofde hiervan ook te maken met goede doelen, in dit geval dus Stichting Haar.Onze vaste rubrieken passeerden ook weer de revue. Verschillende leuke activiteiten de komende tijd werden vermeld in de cultuuragenda en the Doors met Riders on the storm werd gedraaid als Gouwe Ouwe. Liesbeth van de bibliotheek had 3 tips voor boeken die echt de moeite van het lezen waard zijn.

  1. Publieke werken van Thomas Roozenboom
  2. Jij zegt het van Connie Palmen
  3. Kop in de wind van Wilfried de Jong.

Hans Gommer was weer live in de studio. Zijn column is te beluisteren op deze pagina.
Het programma werd vanavond gepresenteerd door Inge Geboers en Wilma van Doorn en de techniek was in handen van Mike van Rossum.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love