Wethouder Bos deed huiswerk over en kiest

18 januari 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Politiek
  6. /
  7. Wethouder Bos deed huiswerk...

Wethouder Bos heeft op verzoek van de gemeenteraad zijn huiswerk over gedaan en maakt duidelijker keuzes in de nieuwste versie van de Visie Oude Dorp.
Dat werd wel duidelijk in de uitzending van Daar Hou Ik U Aan van zaterdag 15 januari. Telefonisch te gast waren raadslid Willy Boersma van het CDA en Agna van Rees fractievoorzitter van de Christen Unie. Boersma herinnerde er aan dat door een motie van het CDA in een raadsvergadering over dit onderwerp eigenlijk de hele gemeenteraad had gezegd dat het huikswerk over moest en dat de visie toen vlees nog vis was en dat er niet gekozen werd.
In de nieuwste versie van de visie wordt onder andere gekozen voor een autoluw plein en autoluw parkeren. Verder mag de Albert Heijn onder voorwaarden uitbreiden. De gemeenteraad moet zich nog gaan uitspreken over deze nieuwste versie, maar de wethouder heeft laten zien dat hij keuzes kan maken.
Verder gaat het document ook in op de toekomst van de Van Harte school en de Grund. Boersma van het CDA liep op de zaken vooruit door een motie aan te kondigen waarin gevraagd wordt er voor te zorgen dat KNA in de Grund kan blijven zolang daar allemaal geen duidelijkheid is en er ook geen andere plek voor KNA gevonden is. Het document werd afgelopen week in een RTG besproken in voorbereiding op de raadsvergadering. Boersma en van Rees waren beiden tevreden dat de wethouder zijn huiswerk heeft overgedaan.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love