Welzijn Houten woensdag 26 oktober 2022

Welzijn Houten 26 October 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten woensdag 26...

Uitzending 26 oktober 2022, een prachtige na zomerdag met veel zon en hoge temperaturen.
Er was weer een leuk programma in elkaar gezet door Jon Nellestijn en presentator Henk Donker. Het eerste uur kon men qua muziek smullen van Glenn Miller.
Omdat bleek, dat er toch vrij beperkt kennis is van de mogelijke voordeeltjes uit de energiemogelijkheden, is hier een uitleg over gegeven. Belangrijkste les is, heeft u een inkomen van minder dan 120% van bijstandsnorm, meld je bij de gemeente en kun je 1300 euro ontvangen.

De laatste uitzendingen hebben we veel aandacht aan de zorg besteed. Bijgaand is een PowerPoint presentatie 221024a_Zorg-Vraag-Kosten met een duidelijke uitleg.
Tenslotte was Marinda Rodas te gast, die ons heeft bijgepraat over de mantelzorg maand en speciaal de waardering op 26 november. Luister goed, misschien komt u ook wel in aanmerking. In dat geval kunt u horen hoe u het kunt aanvragen.

Het tweede uur was de burgermeester te gast. In dit seizoen praten we maandelijks even met hem bij.
Na het vorige onderwerp zijn we nog even doorgegaan op de mantelzorg en het belang ervan. Onze burgermeester is nl. ook mantelzorger en ziet heel goed het belang er van.Verder was er genoeg om te bespreken na een turbulente kermis  (luister, wat hij er van vindt) en de legionella perikelen.
Ook zijn we nog even ingegaan op zijn grote liefde, de Antillen en waar zijn bijzondere naam van dan komt.
Al met al een nieuwswaardige uitzending

Henk Donker
Bestuurslid Stichting Media Houten

 
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love