Welzijn Houten woensdag 24 mei 2023

24 May 2023

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten woensdag 24...

20230524_102007

Op woensdag 24 mei hebben Jon Nellestijn (techniek) en Hilde Schijf (presentatie & eindredactie) weer een mooie WelZijn Houten! voor u gemaakt
In het eerste uur was Frans van Heeren van het Infospreekuur te gast.  Hij vertelde ons wat het Infospreekuur is en met welke vragen u bij hen terecht kunt (en dat zijn er, op financiëel gebied veel). Ook vertelde hij over de Financiële Check die door WoonIn is georganiseerd eerder deze maand en over het Sociaal Plein.
Het Infospreekuur is te vinden, elke woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en elke vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in het Gemeentehuis Houten. Mocht dat lastig zijn voor u, dan kunt u ze ook mailen via infospreekuur@hetnet.nl.

In het tweede uur maar liefst 2 onderwerpen!
Eerst aandacht voor de tweede Goyse Thuismarkt met Tiny Malestein en Carola van Bentum. Dit is een soort van vrijmarkt door ‘t Goy met een mooie route om zowel dorp te zien als alle kraampjes bij inwoners thuis. De dag wordt afgesloten met een feest met live muziek bij Dorpshuis De Ploeg!
De tweede Goyse Thuismarkt vindt plaats op zaterdag 10 juni van 11.00 tot 16.00 en het feest is van 17.00 tot 20.00 uur.

 

 

Daarna was het de beurt aan onze eigen Fladderburgemeester, Lysanne Scheer. Zondag 21 mei was het Fladderfestival en dat is de start van het Fladderseizoen. Vanaf deze datum kunnen ouders van basisschoolleerlingen hun kinderen aanmelden voor het Fladderen dat in de laatste week van de zomervakantie plaatvind. Als je als ouder een kleine beurs hebt, kun je jouw kinderen via Stichting Leergeld (info@stichtingleergeldhouten.nl) opgeven; zij betalen dan de kosten.
Fladderen draait op vrijwilligers en daarvan kunnen zij er nog wel een aantal gebruiken! Wil je daarover meer weten, kijk dan op de website (Fladderen.nl) of stuur een mail naar info@fladderen.nl.

Heeft u naar aanleiding van deze uitzending nog vragen aan onze gasten of wilt u zelf een onderwerp aandragen, wellicht wilt u zich bij ons team voegen om wekelijks dit mooie programma te maken: stuur ons een mailtje op welzijn@omroephouten.nl

 
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love