Welzijn Houten woensdag 16 november 2022

Welzijn Houten 16 November 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten woensdag 16...

Op 16 november was er weer een uitzending van “Welzijn Houten”, waarin we aandacht schenken aan zaken en gebeurtenissen in Houten , die de mens betreffen.
Mede dankzij de gasten was er een gevarieerd muziek scala. Dit was weer perfect voorbereid door Jon Nellestijn, de technicus van dienst. Hij had voor de uitzending nog een behoorlijke uitdaging, omdat door o.a. storingen er totaal geen werkende microfoon etc. was. Maar precies op tijd en met veel improvisatie (dank ook aan Rene), lukte het.

De eerste gast was Wouter van de Berg, een van onze wethouders. Hij is een pleitbezorger om Houten een eigen museum te geven. Houten heeft een bijzondere en lange historie al beginnend voor de jaartelling. Volgend jaar gaat men starten om er over te denken met behulp van geïnteresseerde burgers. U kunt nu al kenbaar maken, indien u ook uw woordje wil doen.

Het tijdstip van half elf tot elf werd gevuld met hits van grote cabaretiers in Nederland. Opvallend hierbij is, dat de nummers niets inboeten aan actualiteit.

Het tweede uur had een meer serieuze achtergrond, wel met een humoristische inslag.
Christel v.d. Hunnik heeft een aantal jaren geleden een zoon heel abrupt verloren. Zij merkte, dat dan spreken over de dood en je verdriet nog steeds een groot taboe is. Dit al sprekende met Peter Peters, die op gebied van het sterven ook veel ondersteuningswerk deed bracht hen ertoe om te kijken of er in Houten meer behoefte zou zijn om je te uiten.
Het leidde tot een workshop, die inmiddels al een paar keer heel succesvol is verlopen. Op 24 november, vanaf 19.30 uur is er weer een sessie en nog plaats. Naardere informatie staat op bijgevoegd document(klik hier). Voor inschrijven neem contact op met m.mulders@vanhoutenenco.nl .  je vooraf nog vragen, aarzel dan niet om even te bellen met Christel (06 28636790) of Peter (030 6375546)

Presentatie;  Henk Donker
Volgende week is het maandelijkse bijpraat uurtje met de burgermeester.
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love