Welzijn Houten woensdag 12 april 2023

Welzijn Houten 12 April 2023

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten woensdag 12...

Het was qua inhoud weer een interessant programma. Verder was het memorabel, gezien alles wat tegen zat.
Op een of andere manier had de techniek besloten haar eigen weg te gaan en moesten alle trucs uit de kast gehaald worden om alles te kunnen zenden. Dankzij Jon lukte het al hadden we niet overal de kwaliteit, die we nastreven. Onze excuses hiervoor met name aan de gasten. Gelukkig hadden we heerlijke muziek met crooners en big bands.

In het eerste uur was Ko vernooij van de KBO te gast. De KBO is de bond voor ouderen in Houten. Zij is een van de weinigen, die nog reisjes organiseert voor ouderen met de juiste bestemmingen en zorg er om heen. Er blijkt behoorlijk behoefte aan te zijn.
Ko vertelde wat er jaarlijks allemaal tegen alleszins redelijke prijzen wordt georganiseerd. Het is primair voor leden, maar u bent van harte welkom het een keer als proef mee te maken.
Meer informatie op https://www.kboprovincieutrecht.nl/afdelingen/houten/activiteiten/  of bel naar ons programma.

Voor het tweede uur zijn we op bezoek geweest bij de Vlinder, een van de basisscholen in Houten. De Vlinder bestaat dit jaar 25 jaar en dat wil men met een grote Reünie vieren.
Mieke en Janine (twee leerkrachten) vertelden vol enthousiasme over hun school. Zij willen graag, dat de reünie een succes wordt, maar de AVG verbiedt om adresgegevens van oud-leerlingen te bewaren. Daarom een oproep je te melden. Het is op 10 juni.
Je kunt je aanmelden via https://www.ticketkantoor.nl/shop/ReunieDeVlinder .
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love