Welzijn Houten van woensdag 11 mei 2022

Welzijn Houten 11 May 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten van woensdag...

Op woensdag 11 mei is er weer een mooie aflevering van WelZijn Houten! voor u gemaakt.
In het eerste uur van de uitzending was het tijd voor ‘de Kleur’ van Houten!’ met een gesprek met Shanay, geboren in Irak. Haar man moest vluchten. Na drie jaar in een AZC, kreeg hij toestemming zijn vrouw over te laten komen. Shanay woont nu 23 jaar in Houten. De vier kinderen zijn in Nederland geboren.
Een gesprek waarin uitbundig en bevrijdend wordt gelachen .. De oplettende luisteraar hoort echter ook de pijn en het verdriet achter de lach…

In het tweede uur namen Linh-Dan en Rosalie de microfoon over. Zij lopen stage bij Omroep Houten met als eindopdracht het interview over het Mantelzorgevent dat op 20 mei in Houten gehouden wordt.
Linh-Dan en Rosalie zaten aan tafel met Kim Csik-Drikse van de Werkgroep Mantelzorg, onderdeel van de Adviesraad Sociaal Domein Houten en Marilou Jens van evenementenbureau Events2move. Zij zijn allebei betrokken bij de organisatie van het mantelzorg event dat aanstaande 20 mei zal plaatsvinden in Theater aan de Slinger in Houten.
Tijdens de uitzending hebben Kim en Marilou verteld dat het evenement is georganiseerd met als doel een leuke middag te organiseren voor de Houtense mantelzorgers en onze waardering voor hen te laten blijken. Ook is het programma van het evenement besproken. Zo komen vier mantelzorgers hun verhaal doen en zal er een theatervoorstelling door het Leertheater worden opgevoerd.
De informatie en het programma van het event zijn te vinden op de Eventbrite pagina. Hier kunt u zich ook aanmelden. https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mantelzorgevent-houten-2022-296691220427

Aan het einde van de uitzending vertelde Kim dat ze bij de Adviesraad Sociaal Domein Houten nog opzoek zijn naar meer leden. Meer informatie is te vinden op onderstaande website. Hier is ook het contactformulier te vinden dat gebruikt kan worden voor het opvragen van informatie over een functie bij de adviesraad. https://www.adviesraadhouten.nl/contact

Deze uitzending werd voor u gemaakt door Felicitas Speth,  Linh-Dan Trimborn, Rosalie Pot en Hilde Schijf met aan de techniek Jon Nellestijn.
Als u nu vragen of opmerkingen heeft, ideeën voor onderwerpen of zelf te gast zou willen zijn bij ons: stuur dan een mail naar welzijn@omroephouten.nl en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love