Welzijn Houten van 17 februari 2021

17 February 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten van 17...

In het eerste uur van WelZijn Houten! van woensdag 17 februari hebben Felicitas en Hilde een gesprek gehad met Maurice van Noordennen, planoloog en medebedenker van de Houtense Koers, reactie op de Ruimtelijke Koers. In ons ‘Groentje’ staan regelmatig stukken over ‘de ruimtelijke koers’ van de Gemeente. Er is een alternatief plan met de naam ‘de Houtense koers’ en er komt een ‘referendum’ waarin de Houtenaren zich kunnen uitspreken wat ‘zij’ willen. Wat betekent dat nu eigenlijk in de praktijk? Wat zijn de verschillen en zijn er overeenkomsten?
Vandaag praten we met planoloog Maurice van Noordenne, die ons in duidelijke taal meer vertelt hierover.

In het tweede uur van WelZijn Houten! hebben Isolde en Hilde in een gesprek met René Morren van de Readshop in Houten over lezen. Vroeger kon je als kind je helemaal verliezen in een mooi jeugdboek. Tegenwoordig zijn er ook nog veel kinderen die graag lezen.
Kort kwamen aan bod de serie van de Waanzinnige Boomhut waarvan nu alweer het 10 boek is uitgekomen maar ook de serie van Dagboek van een Loser, Dagboek van een Muts e.d. kwamen kort aan bod
Voor volwassenen is er ook veel te lezen. Nu is zeer populair de serie van de 7 zussen. Het 7e deel wordt nu verwacht en René heeft al behoorlijk wat reserveringen voor dit boek. Er wordt dus nog veel gelezen.

In dit uur ook de wekelijkse filmbespreking met Henk Donker. Deze week A Bridge too Far uit 1977, opgenomen in Nederland.

presentatie Hilde Schijf
techniek Jon Nellestijn
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

12:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love