Welzijn Houten 30 september 2020

Welzijn Houten 30 September 2020

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 30 september...

Op woensdag 30 september was er weer een leuke uitzending van WelZijn Houten!
De techniek werd gedaan door Paul Geerars en de presentatie was in handen van Hilde Schijf.
In het eerste uur hebben we het over Gluren bij de Buren gehad. Gluren bij de Buren 2020 is jammer genoeg door de hernieuwde maatregelen ten gevolge van de Covid-19, afgeblazen. Wij hebben geprobeerd om de projectleider van Gluren bij de Buren aan de lijn te krijgen om een reactie te vragen maar helaas wilde de techniek niet helemaal meewerken. Wel had Hilde eerder deze week een interview met Luckiest Man Alive, Roel Donckers. Roel had zondag 4 oktober zijn huiskamer open zullen stellen om een concert te geven. Het afblazen van dit evenement heeft hij een creatieve draai gegeven. In plaats van een live concert-reeksje in zijn huiskamer te geven, zal hij zondag 4 oktober om 16.00 uur een live-stream doen met zijn muziek, vanuit zijn eigen studio, Studio Ongehoord! Hij heeft er veel zin in.
Ook hebben wij 2 nummers van hem gespeeld, waaronder de première van het nummer Sel Your Lie, dat donderdag 1 oktober op zijn YouTube-kanaal komt.
Wil je meer weten over Roel Donckers bezoek dan zijn website (http://www.studioongehoord.nl/) of zijn streams volgen, kan dat via http://www.youtube.com/seeluckiestmanalive
De live-stream op zondag 4 oktober om 16.00 uur is ook te zien via zijn YouTube-kanaal.
En vergeet niet te liken! Dat is voor artiesten erg belangrijk.

In het tweede uur vielen er wat gaten in de planning omdat Beleving in de Omgeving achterhaald bleek: door de maatregelen gaat er veel niet meer door.
Gelukkig hadden wij Ronald Smink in de studio en hij wilde wel achter de microfoon plaatsnemen om wat te vertellen over zijn plan voor een comedy/cabaretiers-programma dat hij wil gaan maken voor Omroep Houten. Een leuk gesprek. Ter sprake kwam ook dat hij workshops en cursussen geeft om zelf de bühne op te gaan om stand-up comedy te doen. Meer informatie kun je vinden op: https://bit.ly/30ktj6q
In het tweede deel van het tweede uur hadden wij contact met Rebecca Onderstal, predikant bij de Opstandingskerk hier in Houten. Zij vertelde over het platform Houten voor Houten dat afgelopen zaterdag een kaarten actie met vergeet-mij-nietjes-zaadjes hadden op Burendag 2020.
Houten voor Houten is een initiatief van Van Houten&co, de kerken in Hoten, stichting Present, het Rode Kruis en Viveste. Alle organisaties en initiatieven zijn van harte welkom om aan te sluiten.
Voor meer informatie kun je op de website kijken, https://houtenvoorhouten.nl/ of bellen via 030 – 700 15 15 (telefoon komt binnen via van Houten & Co). Je kunt ook een mail sturen naar info@houtenvoorhouten.nl als je een hulpvraag hebt of als je graag wilt helpen.

 

 

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer infoHuidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love