Welzijn Houten 29 september 2021

Welzijn Houten 29 September 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 29 september...

Op woensdag 29 september hebben Bleona Coli en Hilde Schijf samen met technicus Paul Geerars weer een mooie uitzending gemaakt van WelZijn Houten!
In het eerste uur hadden zij telefonisch contact met Wim Diepeveen. Wim is samen met zijn vrouw Anja het Gezinshuis Grote Geer gestart in Houten en afgelopen vrijdag en zaterdag was de officiële opening.
In een mooi gesprek hebben we kunnen horen wat het Gezinshuis precies is en voor wie. Ook hebben we meer kunnen horen over het Buurthart ‘t Bouwhuys dat bij de Grote Geer is gerealiseerd.
Voor meer informatie kunt u hun website bezoeken: https://degrotegeer.nl/
Hier kunt u ook vinden waar het Gezinshuis nog behoefte aan heeft (donaties en handjes).
In het eerste uur ook Beleving in de Omgeving.

Het tweede uur was er ruim tijd om opnieuw kennis te maken met Buurtgezinnen Houten. Marijke van Tiggelen, coördinator voor de gemeente Houten, heeft verteld over het mooie werk dat zij doet; het koppelen van steungezinnen aan gezinnen die even een steuntje in de rug nodig hebben. In onze gemeente zijn inmiddels al 78 koppelingen tot stand gekomen. Een aantal mooie succesverhalen heeft zij met ons gedeeld. Buurtgezinnen is er voor kinderen tussen 0 en 23 jaar.
Meer informatie of bijvoorbeeld aanmelden als steungezin kan op de website: https://www.buurtgezinnen.nl/waar/utrecht/houten/ of zoek op buurtgezinnen Houten op Facebook en Instagram
Bij Kissing on the Backrow of the Movies heeft Henk Donker aandacht geschonken aan James Bond. Dit natuurlijk naar aanleiding van het in première gaan van de nieuwste film. Henk is vooral ook ingegaan op de oudere films en schrijver Ian Flemming.
Als u nog vragen op opmerkingen heeft voor ons programma of u heeft een mooi welzijnsonderwerp in gedachten: stuur een mailtje naar welzijn@omroephouten.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gezinshuis de Grote Geer Houten – “thuis” kunnen zeggen

Gezinshuis de Grote Geer is op 26 maart 2021 open gegaan! Jongeren kunnen vanaf nu worden aangemeld, klik hier voor de procedure.
https://degrotegeer.nl

 

 

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love