Welzijn Houten 28 oktober 2020

Welzijn Houten 28 October 2020

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 28 oktober...

Wegens de positieve reacties zijn we ook dit keer doorgegaan met het thema “Crooners” wat de muziek betreft. In het eerste uur werd verder aandacht geschonken aan de biodiversiteit in Houten. Hiermee is een klankbord groep bezig en wij hadden een van de leden aan de telefoon, t.w. Jacco Hoogewoud. Zij ijveren voor een behoud van de diversiteit van alles wat groeit en bloeit in Houten. Het blijkt, dat het thema afgelopen woensdag ook in de raad is geweest. Zie voor meer informatie de bijgaande link https://www.ad.nl/utrecht/houten-denkt-voortaan-eerst-aan-planten-en-dieren-voordat-er-wordt-gebouwd~acd8bb121/.

Vervolgens werd een nieuw item geïntroduceerd in deze tijd, waar men veel moet binnen zitten. Elke week bespreken we een spraakmakende film uit de jaren 70. En dit keer was het MASH over de Koreaanse oorlog. Het is een satirische aanklacht tegen dit soort oorlogen en het pikante is, dat het tijdens de opnames net in Vietnam begon te stormen.

In het tweede uur werd uitgebreid aandacht geschonken aan de jaarlijkse keuze van de ziektekosten verzekering. Op 12 november zijn alle premies weer bekend. Het is echt de moeite waard om elk jaar te bekijken of je nog wel de juiste (met name aanvullende) verzekering hebt. Na 12 november zullen we met wat richtlijnen om te zoeken hier op terug komen.

Het laatste onderdeel was de website van Omroep Houten, die een behoorlijke update heeft doorgemaakt. Omroep Houten sluit daarin veel meer nog, dan vroeger, aan op de actualiteit. Verder zijn er meer functies, komt er een wekelijkse column etc. Ook de burger kan zijn/haar bijdrage leveren. Zend een foto, nieuwsfeit etc. naar tip@omroephouten.nl.

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love