Welzijn Houten 27 oktober 2021

Welzijn Houten 27 October 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 27 oktober...

Op woensdag 27 oktober hebben Bleona Coli en Hilde Schijf met techniek van Paul Geerars weer een mooie uitzending van WelZijn Houten! voor u gemaakt.

In het eerste uur was onze gast Marjolein Buurman. Zij is coördinator bij Kamers met Aandacht in onze regio. In een mooi gesprek heeft Marjolein ons verteld wat Kamers met Aandacht is en voor wie het bedoeld is. In onze gemeente zijn inmiddels al 5 Kamers met Aandacht gevestigd maar dat zouden er best wel wat meer mogen zijn.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.kamersmetaandacht.nl maar een mailtje sturen naar Marjolein of bellen kan ook (06 526 818 59 of marjolein@kamersmetaandacht.nl).
Maandelijks zijn er (online) informatieavonden en op 4 november is de eerstvolgende informatieavond. Aanmelden kan via Marjolein.
Bleona heeft ook deze week weer een volle Beleving in de Omgeving gemaakt met veel leuke activiteiten.

In het tweede uur van WelZijn Houten! vertelt Geert van Raak meer over de PlusBus Houten. Want de PlusBus is niet zomaar een taxi en is ook niet te vergelijken met het openbaar vervoer. De PlusBus organiseert leuke uitjes voor 55-plussers zoals lunches, museumbezoeken of een ritje naar het strand. Voor meer informatie kun je kijken op www.plusbushouten.nl.

Verder hebben Hilde en Bleona in het tweede uur de filmrubriek van Henk Donker overgenomen. Omdat het dit weekend (31 oktober) Halloween is, vertelden zij welke spannende films er in de Cinelounge draaien. Zo kun je deze week met de kinderen naar The Adams Family. Een spannende film voor de kids maar toch met veel humor. Mocht je zelf naar een spannende film willen, dan is Halloween Kills misschien iets voor jou? Hierin gaat de gemaskerde seriemoordenaar achter hoofdrolspeelster Laurie aan. Maar Laurie wil voor eens en altijd met de gemaskerde seriemoordenaar afrekenen, maar hoe doet ze dat? Ben je benieuwd naar de film, dan kun je op de site van de Cinelounge de trailer bekijken en het filmprogramma vinden.

Naast de Cinelounge draaien er ook films in het Filmhuis aan de Slinger. Zo bespraken Hilde en Bleona de film Un Triomphe, waarin acteur Étienne het lastig vindt om rond te komen en daarom instemt om een theaterworkshop in een gevangenis te geven. Ben je benieuwd naar de film of naar het filmaanbod? Kijk dan op aandeslinger.nl.

Heb je nog vragen, opmerkingen of ideeën voor onderwerpen? Stuur ons een mailtje via welzijn@omroephouten.nl en wij nemen snel contact met je op.

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love