Welzijn Houten 21 oktober 2020

Welzijn Houten 21 October 2020

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 21 oktober...

Deze week in Welzijn Houten was het muziek thema gericht op de productie van grote Crooners op deze wereld.
Dit levert heerlijke luister muziek op, waarin het interview met Roel Donckers, die net een LP heeft uitgebracht, naadloos aansloot. Want je mag zijn muziek wel onder deze categorie scharen .Dit kunt U zelf vaststellen door te gaan naar https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6721475468614234112/ Verder staat er een optreden in de kleine zaal van de Slinger gepland in december.
Het volgende item betrof een hommage aan een heel betrokken Houtenaar, die ons onlangs is ontvallen. In een uitgebreid interview met Herman Kossen van de Lions, werd Rob Boomsma herdacht.
In het tweede uur werd uitgebreid ingegaan op de rage van de AH-plaatjes over Houten, gekoppeld aan een leuk boek. Hierin moet ook de actie van Rinus van den Heijkant genoemd worden. Hij verzamelt alle dubbele en overtollige plaatjes, plakt vervolgens de boeken vol en verkoopt ze. De opbrengsten gaan 100% naar het Hospice. Een boek met alle plaatjes kost 20 euro. Wilt u ze ook nog geplakt hebben, dan is het bedrag 30 euro. Je kunt ze bestellen via ahplaatjes@gmail.com

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love