Welzijn Houten 20 oktober 2021

Welzijn Houten 20 October 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 20 oktober...

Op woensdag 20 oktober presenteerde Henk Donker, Felicitas Speth en Bleona Coli de uitzending van WelZijn Houten! en werd de techniek verzorgd door Paul Geerars.
In het eerste uur hebben we naar ‘de kleur van Houten’ geluisterd, waarin Felicitas een openhartig en interessant gesprek met Bouchra had. Een moderne vrouw met Marokkaanse roots. Het gesprek wordt omlijst door heerlijke, ritmische Marokkaanse muziek, uitgekozen door onze gast. Daarnaast vertelde Bleona een aantal activiteiten in ‘Beleving in de Omgeving’. Zo vertelde ze dat er deze week nog activiteiten georganiseerd zijn voor jongeren door Jongerenwerk van van Houten&co. Ook kunnen jongeren een pannenkoek en/of frietjes eten nadat zij een spelletje hebben gespeeld bij Buurthart ’t Bouwhuys. Daarnaast is er op zaterdag 30 oktober een speciale bijeenkomst om stil te staan bij rouw in coronatijd. Het Houtense herdenkingsbijeenkomst is aan de Slinger. De deuren openen om 13:30 – 15:30 uur, om de naam van een overleden dierbare in de herinneringsboom te hangen. Vanaf 15:30 – 16:00 uur kun je nog even rustig een kopje koffiedrinken.

In het tweede uur van WelZijn Houten! is Bleona te horen bij de brandweer kazerne in Houten. Zij werd begeleid door René Steehouder die sinds 1982 als vrijwilliger bij de brandweer werkt. In haar reportage vertelt zij over de oefenavond van de brandweerlieden en spreekt zij Nelleke (een van de brandweerlieden) die langs scholen gaat om kinderen bewust te maken van brandveiligheid. Ook spreekt Bleona met Evert, een van de creatiefste brandweerlieden die misschien ook komend jaar met zijn Lego Rampenstad naar Legoland Denemarken mag gaan.

En zoals iedere week was er ook weer een wekelijkse filmrubriek van Henk Donker. Tijdens de uitzending vertelde hij meer over het huidige filmaanbod van de Cinelounge en het Filmhuis aan de Slinger. Ook vertelde Henk over de documentaire Viva La Vida. Deze documentaire geeft inzicht op het leven van een bijzondere Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo (1907-1954).

Heeft u nog vragen, opmerkingen of ideeën voor onderwerpen? Stuur ons een mailtje via welzijn@omroephouten.nl en wij nemen snel contact met u op.

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love