Welzijn Houten 20 januari 2021

Welzijn Houten 20 January 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 20 januari...

In het eerste uur van Welzijn Houten! van woensdag 20 januari hebben wij een gesprek met Nicole van der Wal. Haar ‘roots’ liggen in Canada. Zij woont sinds 20 jaar in Nederland en 14 jaar in Houten. Zij vertelt hoe zij hier terecht is gekomen, over haar man en kinderen, wat zij waardeert in Houten en mist van Canada. Nicole heeft de swingende Canadese muziek gekozen.

Nicole vertelt eveneens over een erg leuk initiatief, dat misschien nog niet zo bekend is onder Houtense vrouwen met buitenlandse roots: ‘The Houten Girls’! Al geruime tijd bestaat deze gezellige groep die regelmatig leuke bijeenkomsten organiseert. Nu is er ‘online’ contact. Lijkt het je leuk om iets meer hierover te weten of hoe je hier lid van kunt worden, stuur een e-mail naar ons: welzijn@omroephouten.nl en vermeld erbij ‘The Houten Girls’ . Wij zorgen ervoor dat het bij de juiste persoon terecht komt.

In het tweede uur hebben we telefonisch contact gezocht met Ronald Verbeek van de Houtense Bijzaken. Dit is een burgerinitiatief met tot doel de biodiversiteit in Houten te vergroten.
Grote kans dat u al dingen van hen bent tegengekomen: de paaltjes met een wit bloemetje langs de rondweg zijn één van de projecten van de Houtense Bijzaken. Door het zaaien van wilde bloemen die een lange bloeitijd hebben (volgend op elkaar), krijgen insecten als bijen een betere kans om te leven. Houten lijkt heel groen maar is voor insecten eigenlijk nog niet zo aantrekkelijk. Mocht je meer willen weten of je willen aanmelden als vrijwilliger, kijk dan op hun website: https://www.houtensebijzaken.nl/

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer infoHuidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love