Welzijn Houten 20 april 2022

Welzijn Houten 20 April 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 20 april...

Het was een week, waarin het tegen zat met ziekte en afzeggen van gasten, daarom zijn we blij en trots, dat we nog zo’n mooi programma hebben kunnen maken bij “Welzijn Houten”. Het is mede te danken aan de gasten, die op het laatste moment bereid waren om in te springen.

In het eerste uur was dat Frans van der Heerden van het Info spreek uur. Dit is een stichting met vrijwilligers die net iets meer weten van financiële zaken en budgetten. Zij kunnen helpen, waar iemand vast loopt. Vaak zijn het schulden, die zijn ontstaan of vragen van zaken, die men niet begrijpt. In het laatste geval is er opvallend vaak iets met de IND. In het geval van schulden helpt het Info spreekuur je op weg en helpt vaak de eerste stappen naar de WIL (werk en inkomen) te zetten. Je kunt vrij inlopen op het spreekuur Er is elke woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur inloopspreekuur in het gemeentehuis.
Verder zijn ze te bereiken  via:
-Email-adres: infospreekuur@hetnet.nl
-telefoon-nr.: 030 638 2526

In het tweede uur hebben we een voorschot genomen op Koningsdag. Want na 2 maal binnen zitten mag het weer. We kunnen weer uit onze bol gaan. Om e.e.a. toe te lichten was Kristel de Groot, secretaris van het Oranje comité bij ons te gast. Het Oranje comité is eveneens een stichting, die de meeste festiviteiten op 27 april organiseert en initiatieven ondersteunt. Zij vertelde, dat het weer een ouderwets programma wordt met de reveille en Aubade in het oude dorp in de vroege morgen, en dan naar de vrijmarkt op 3 locaties. Op de grootste locatie rondom de plas is ook een kinderfestijn en in de middag een grote Pubquiz. In de avond organiseren de horeca ondernemers op het rond nog een feestje, al is de avond er voor daar een echt Koningsnacht feestje.

Niet vergeten het Koningsconcert in de Slinger op 24 april. Voor de dag zelf is het comité nog driftig op zoek naar vrijwilligers voor op en afbouw van zaken, verkopen van snacks etc. U kunt zich aanmelden via:
Mail: Algemeen: info@koningsdaginhouten.nl
Telefoon: Algemeen: +31 6 51 36 89 53
Het programma staat voor Houten op https://www.oranjecomitehouten.nl.

Het programma van alle kernen is te vinden op de pagina van de gemeente Houten.

I.v.m. Koningsdag is er volgende week geen Welzijn Houten.

 

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love