Welzijn Houten 17 november 2021

Welzijn Houten 17 November 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 17 november...

Op woensdag 17 november presenteerde Felicitas Speth en Bleona Coli de uitzending van WelZijn Houten! en werd de techniek verzorgd door Paul Geerars.

In het eerste deel van de uitzending was ‘de Kleur van Houten’ te horen. Felicitas Speth ging langs bij de in Venezuela geboren Maria. Tijdens het gesprek vertelt Maria openhartig wat haar reden was om Venezuela te verlaten en hoe fijn zij in Nederland woont. Het gesprek wordt omlijst door mooie en bijzondere Venezolaanse muziek, die uitgekozen is door onze gast. Naast de bijzondere muziek vertelt Maria over haar liefde om te schilderen. Zij maakt prachtige portretten van dieren, deze zijn te zien op haar website: www.poweredbyartwork.com.

 Na het openhartige en interessante gesprek in ‘de Kleur van Houten’, vertelde Bleona meer over de activiteiten in Houten, tijdens de vaste rubriek ‘Beleving in de omgeving’. Zo start op zaterdag 20 november de intocht van Sinterklaas. Door de nieuwe coronamaatregelen vindt er alleen een optocht plaats en dus géén podiumprogramma. Voor de routes en tijden kun je kijken op de facebook pagina van Sinterklaas intocht Houten. Verder kun je op woensdag 24 november tussen 9.30 uur en 16.30 uur, handgemaakt knuffels kopen in de bibliotheek aan het Onderdoor. De knuffels zijn gemaakt door de ‘Haak en Brei maar raak’-groep van ‘van Houten&co’. De opbrengst van de knuffelverkoop gaat volledige naar de PlusBus. Is dit geen leuk initiatief en een leuk sinterklaas- of kerstcadeau?

In het tweede uur van de uitzending was Henk Donker telefonisch te gast, met zoals gewoonlijk de wekelijkse filmrubriek. Deze week vertelde Henk meer over de top 10 geacteerde films voor kinderen, waar ook klassiekers tussen staan. Daarnaast vertelde Henk meer over de Sinterklaasfilms en het filmaanbod van de Cinelounge en het Filmhuis.

Ook hebben we de luisteraars opgeroepen om eens deel te nemen aan ‘de Kleur van Houten’, wanneer men in het buitenland is geboren. Daarnaast besproken we tips voor de kerstboodschappen en vertelde we over de liedjes die je kunt doorgeven (welzijn@omroephouten.nl) voor onze speciale uitzending op 22 december aanstaande.

Heb je nog vragen, opmerkingen of ideeën voor onderwerpen? Stuur ons een mail via welzijn@omroephouten.nl of bel tijdens de uitzending naar 030 – 30 20 765.

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love