Welzijn Houten 16 maart 2022

Welzijn Houten 16 March 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 16 maart...

Deze uitzending staat in het teken van ‘vrede’.

In deze aflevering van ‘De kleur van Houten’ kunt u luisteren naar het bijzondere gesprek met de uit Rusland afkomstige Nadia (niet haar echte naam). Zij geeft haar gevoelens weer over de vreselijke situatie in de Oekraïne, de angst om haar familie en van haar familie in Rusland, het niet meer in contact kunnen komen met haar neef in de Oekraïne en draagt zij uit dat alle mensen gelijk zijn en alle moeders hun kinderen willen beschermen. Dit programmaonderdeel wordt omlijst met, door onze gast gekozen westerse muziek met het thema ‘vrede’. Na ‘de kleur’ wordt nog aandacht gevraagd voor de hulp aan huisdieren in nood. Informatie kunt u vinden op de Facebook pagina: ‘Hulp huisdieren oorlogsgebied Oekraïne – Houten’.

In het tweede uur van deze thema uitzending over de gevolgen van de oorlog in de Oekraïne een gesprek met Gerald van der Linden, adviseur veiligheid en crisis management van de Gemeente Houten. Hij is nu werkzaam als coördinator voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen en de coördinatie van de verschillende hulpacties en initiatieven in onze gemeente.  Alle vragen, opmerkingen en aanmeldingen kunt u stellen via www.houten.nl/oekraine Voor telefonische informatie belt u het algemene nummer van de Gemeente: tel.: (030) 639 26 11

Wij eindigen dit programma met de vaste filmrubriek van Henk Donker. Deze keer bespreekt hij de uitreiking van de 75ste EE British Academy Film Awards (BAFTA). Henk vertelt over genomineerde en de winnende films, beste acteur en actrice en brengt ons op de hoogte van de actuele films, die te zien zijn in de Houtense bioscoop en filmzaal.

Deze uitzending werd gemaakt en gepresenteerd door Felicitas Speth von Schulzburg en Henk Donker en de techniek was in handen van Paul Geerars. Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën heeft voor onderwerpen, mailen ons via welzijn@omroephouten.nl . Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love